Rezident nou îşi inaugurează activitatea în cadrul parcului  

Rezident nou îşi inaugurează activitatea în cadrul parcului
Lista clienţilor care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Parcului Industrial CAAN a fost extinsă cu încă un rezident, JRS Optical Cases SRL, care şi-a inaugurat oficial activitatea de producţie din cadrul Parcului, în aprilie 2011 prin semnarea contractului de parteneriat cu administratorul Parcului Industrial CAAN.
ÎCS JRS Optical Cases SRL este o diviziune a holdingului JRSgroup situat în Italia, ce se specializează în producerea accesoriilor pentru ochelari de calitate superioară.
 
Cu o experienţă în această industrie de mai mult de 20 ani, ÎCS JRS Optical Cases SRL este liderul în domeniul accesoriilor pentru ochelari, etui, huse şi tocuri pentru ochelari. Este principalul furnizor pentru aşa brand-uri importante ca Swarovsky, QVC, Gant şi John Paul Gaultier. ÎCS JRS Optical Cases SRL se evidenţiază de concurenţii săi prin faptul accesoriile pentru ochelari, etui, huse şi tocurile pentru ochelari sunt produse în Europa cu accent pe calitate şi sunt vîndute la preţuri non-Europene.
 
La momentul actual se duc lucrări de amenajare a încăperilor industriale pentru instalarea utilajului necesar procesului de producţie.